Iets over mij
Start Tarzan de musical Life & cookingopname 2 life4you opname2 Life 4 You Life&cookingopname1

 

 

 

Iets over mij - Johan

                                                                                                                                                               Ik ben Johan Weishaupt 22 jaar oud en woon samen met mijn ouders  in Dwingeloo. Ik zit in de rolstoel  dit komt doordat ik zuurstofgebrek gehad heb bij mijn geboorte, maar kan nog heel veel dingen gelukkig wel. Ik ben geboren in het toen nog hetende AZG ( nu UMCG).  Ik ga met ingang van het nieuwe schooljaar naar het MBO. Wil je hierover meer weten klik hier zoals je waarschijnlijk al vermoed als je naar alle foto's kijkt op deze site, van mij ben je vaak mij met een microfoon tegen gekomen want, ik hou namelijk erg van zingen, dit is een van mijn hobby's. Ook treed ik regelmatig op, op schoolfeesten etc.  Dit  vind ik erg leuk om te doen!  Toneel is ook nog steeds iets dat ik graag doe. Ik heb een tijd op een toneelclub gezeten, maar helaas na een seizoen stopte het.

                                                   

    Mijn tweelingbroertje Peter woont sinds eind mei 2011 samen met zijn vriendin in Hoogeveen.

                               

 Er bestaat een grote kans dat ik binnenkort weer op toneel zal gaan. Als ik op toneel ga zal ik het melden op de site.Ik zal het echt weer super leuk vinden in ieder geval. Op de foto zie je Inge en mij jaren geleden tijdens Koninginnedag.  De ambitie voor toneel zat er dus al op jonge leeftijd in.

                          

Zoals je leest, heb ik aan hobby's zeker geen gebrek naast de hobby's die ik genoemd hebt ben ik ook altijd erg druk met websites bouwen dit is ook de reden waarom ik deze site gemaakt heb.   In mijn vrije tijd hou ik mij hier dus o.a. mee bezig. Ook houd ik er van om gezellige dingen te doen met vrienden zoals naar de bios gaan. verder ben ik ook vaak te vinden op msn.

                                      

Sinds 9-7-2008 ben ik heel gelukkig met mijn superlieve vriendje Iwan. Iwan, Ik hou heel veel van jou!! jij laat mij stralen en maakt mij enorm gelukkig!

                                                  

   Verdere bezigheden:

 

 Ik sportte elke woensdagmiddag met de sportclub 'De mirakels' 19 juli 2006 viel het doek voor deze club. Ik zal volgend seizoen iets anders gaan doen.  verder hou ik van dingen organiseren en zoals ik al eerder schreef optredens geven. 

          

Ik ging van 2001 t/m 2006 mee met het Novinkakamp. Hiervan was in 2006 mijn laatste keer. In totaal ben ik zes keer mee geweest en heb ik elke keer ontzettend genoten.  Wil je meer informatie over 'Novinka' kijk dan in de rubriek 'Novinka' boven in het menu. 

       

mijn favoriete duo: dat is het duo Carlo Boszhard & Irene Moors. Over dit duo heb ik ook een site gemaakt klik hier  als je deze site wilt bezoeken.

17 september 2006 heb ik Carlo & Irene en ook Life & cooking kok Vincent voor het eerst ontmoet en een opname bijgewoond van Life & cooking.  Klik boven in dit menu op: ' Life & cooking opname' om een verslag te lezen met foto's van deze geweldige dag! 25 november 2007 ben ik voor de tweede keer naar Life & cooking geweest. Dit was ook weer geweldig! In het menu is van dit bezoek een verslag te vinden  onder de knop "Life & cooking opname' hier boven in het menu. 21 februari 2010 heb ik het nieuwe programma Life4you voor het eerst bijgewoond.  Hierover vind je hierboven in het menu een verslag.

                                                                    

Hopelijk heb ik genoeg vertelt en ben je wat meer over mij te weten gekomen.  vergeet vooral geen berichtje te plaatsen in het gastenboek.

 

Veel plezier op mijn site!Groetjes , Johan