Tarzan de musical
Start Omhoog

 

 

Tarzan de musical

De mensen die mij goed kennen weten dat ik van show en theater hou.  Het nadeel is vaak dat de theaters niet bij mij in de buurt zijn, dus komt er vaak niet van om naar een musical te gaan. Ik wilde nou toch wel eens naar een musical, en Tarzan leek mij wel erg leuk! Dus toch maar gedaan. Me beste vriend Roy  wist ik wilde er ook graag heen, dus heb hem meegevraagd en was gelijk erg blij. Zijn moeder en zus wilden ook wel graag mee en natuurlijk is dat geen probleem. In tussen tijd leek de buurvrouw en een vriendin Inge het ook wel erg leuk om mee te gaan. Dus die gaan ook mee! Dus een gezellige boel!

4 augustus 2007 was het zover!  Me beste vriend en zijn zus en moeder reden met ons mee naar Scheveningen, naar het circustheater waar de musical Tarzan Speelt. Inge en haar moeder reden achter ons aan. Eenmaal aangekomen eerst even wat eten, en toen dacht ik: Bestaat er een mogelijk om de acteurs te ontmoeten. Ik ben gaan vragen aan een portier die bij de deur stond en die zei dat die mogelijkheid er was als je bij de artiestenuitgang ging staan. Dit hebben we gedaan, maar helaas ons werd vertelt dat Ron en Chantal net binnen waren en al in de make-up zaten. Wij balen natuurlijk! Maar, werd er gezegd, na afloop van de show bestond er weer een kans dat ze naar buiten kwamen.

Om half 3 begon de show! Het begon al met een spectaculair begin en de hele show was echt geweldig! Voor de mensen die nog twijfelen of ze er heen zullen gaan, het is echt een aanrader! Geweldige muziek! acteurs en decor en ook een mooi verhaal vind ik. Het is echt een show dat je zelf moet ervaren, en wat in woorden moeilijk is uit te drukken, zo mooi.  Dus zal zeggen: Gaat dat zien!

Na afloop van de show zijn we weer naar de artiestenuitgang gegaan, met grote hoop om vooral Ron Link te ontmoeten, maar weer geen Ron Link of een andere acteur. Wel een lieve danser, die ons allemaal zijn handtekening heeft gegeven  en dit geschreven heeft in ons souveniersboek  over de musical met o.a. foto's en backstage informatie. We hadden onze hoop bijna opgegeven, maar vlak voor dat we weg zouden zei de moeder van me beste vriend, kijk daar! Ron! Wij Natuurlijk razendsnel erheen! Helaas was Inge en zijn moeder op dat moment de auto uit de parkeergarage aan het halen. Maar, we hebben wel een handtekening voor Inge gevraagd aan Ron. Roy en ik staan op de foto met Ron en hij is heel  leuk mensen en erg lief!

Het was echt een topdag! Ik wil Ron ook heel erg bedanken voor de handtekening en de tijd die hij voor ons nam. Dit heb en waardeer ik heel erg.

Binnenkort meer foto's op deze pagina! Houd mijn site in de gaten!