life4you opname2
Start Omhoog

 

 

Opname Life4you- 17 oktober 2010

               

Voor de tweede keer in het bestaan van dit programma heb ik zondag 17 oktober 2010 een opname bijgewoond van Life4you op RTL4. Samen met mijn mannetje, mijn moeder, Inge, een buurvrouw, en Remy.

 

Gasten in de uitzending waren o.a. Jamai & John Williams. Jamai kwam koken met Rudolph en vertellen over zijn nieuwe show Urinetown.

Gemist!?

Heb je de uitzending gemist?  klik hier!

Na de uitzending mochten we op de foto met Carlo & Irene en Rudolph. Dit doen ze normaal nooit na de opname van Life4you, maar maakten voor mij wederom een uitzondering. Hier ben ik het gehele Life4you team erg dankbaar voor. Daarnaast heb ik ook nog een handtekening gekregen van Jamai, John Williams en Stella Gommans en Irene heeft ook nog een leuk bericht voor mij geschreven. Erg lief allemaal!

Voor de redactie en Carlo & Irene en Rudolph hadden we ook wat leuks en lekkers meegenomen.

  

Ik ben echt heel lief ontvangen door het team van Life 4 You! Iwan, Inge, Remy Trees  en mijn moeder vonden het ook erg leuk de uitzending mee te maken. Redactie van Life 4 you, ontzettend bedankt voor de gezellige dag namens ons allen. Hopelijk blijft Life4you nog lang bestaan! 

Na afloop zijn we met z'n allen gezellig uit eten geweest.