nieuws 2010
Start Omhoog

 

 

               Nieuws Johan       2010

20 december 2010: De kerstvakantie is begonnen! Fijne feestdagen en een goed 2011 gewenst aan alle vrienden, familie en bekenden. Woensdag ben ik jarig en word ik 21!

17 december 2010: Vandaag eerste afspraak gehad bij de ergotherapie om te kijken naar een andere rolstoel in plaats van de grote elektrische rolstoel. Ga een aantal rolstoelen uitproberen. Handbewogen rolstoel word ook aangepakt. Vervolgafspraak volgt.

16 december 2010: We hebben de kerstviering gehad op school met de opleidingen SCW ( dat ik volg) en LHE.

14 december 2010: Al weer een tijdje weer op school aan de gang. Gaat goed. Onderdeel lezen van Engels met succes afgerond op niveau 4.

10 november 2010: Begonnen op school met een aantal dagen outdoor-activiteiten en het bijwonen van de eindprestaties van de derde jaars studenten van mijn opleiding.

7 november 2010: De BPV 2 stage bij Het Kronkelhonk in het kader van mijn opleiding  heb ik goed afgesloten.Ik heb nu een gehele periode school, waarna ik in februari weer ga stage lopen bij Het Kronkelhonk. Dan voor een periode van een halfjaar een aantal dagen. Heb ik zin in!

6 november 2010: Afgelopen vrijdag hebben o.a. me vriend en ik een opendag bezocht voor een woning. We zijn alle twee razend enthousiast, nog meer dan wel al waren!

20 oktober 2010: Afgelopen zondag woonde ik samen met mijn mannetje, mijn moeder, inge, een buurvrouw, en Remy een opname bij van life4you van Carlo & Irene. Dit was superleuk en gezellig!  een verslag hiervan is hier te lezen.

16 oktober 2010: Voor het geval er mensen waren die het vergeten zijn roep ik het even in herinnering. Morgen woon ik samen met mijn mannetje, mijn moeder, inge, een buurvrouw, en Remy een opname bijwoon van het zondagmiddaggevoel Life4you op RTL4. De uitzending is live te zien om 17:25 en duurt tot 19:30 uur. Gasten zijn o.a. Wendy van Dijk en Jamai Loman. We hebben er zin in!

15 oktober 2010: Vanaf deze week loop ik de gehele week stage op het Kronkelhonk in Slagharen. Eerst voor een periode van 4 weken en dan heb ik een periode volledig school en de periode daarna loop ik een aantal dagen stage voor een halfjaar. Ben o.a. bezig met het overloopproject om kinderen goed voor te bereiden op het voorgezet onderwijs.

21 september 2010: Afgelopen weekend ben ik voor het derde weekend op rij samen met mijn schoonmoeder naar het Axis-festival geweest. Hier is Iwan ( mijn vriend) vrijwilliger. Het is een festival met zowel theater als muziekvoorstellingen. Er wordt vaak op ongebruikelijke plekken opgetreden. Het festival werd dit jaar al weer voor de 7de keer gehouden en was weer een groot succes! We zullen er zeker volgend jaar weer bij zijn. 

15 september 2010: Ik heb mijn kamer weer eens veranderd. Nu is mijn kledingkast veranderd van plaats.

8 september 2010: kijktip! 17 oktober 2010 wordt een dag dat je zeker TV moet kijken! Dat wordt de dag dat ik samen met mijn mannetje, mijn moeder, inge, een buurvrouw, en Remy een opname bijwoon van het zondagmiddaggevoel Life4you op RTL4. De uitzending is live te zien om 17:25 en duurt tot 19:30 uur!

7 september 2010: Al een aantal maanden heb ik eens per week fysiotherapie aan huis. Dit met als doel mijn fysieke functies van armen en benen  te onderhouden en verbeteren. Heb nu ook een trainingschema waarmee ik thuis aan de slag ben. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan gewicht heffen. Het gaat erg goed en mijn fysiotherapeut merkt vooruitgang.

22 augustus 2010: Het wordt zo langzamerhand een traditie. a.s. vrijdagavond bezoek ik weer een shakespeare voorstelling.

20 augustus: Na een superleuke vakantie in Noord-Limburg samen met mijn ouders en mijn vriend Iwan zijn we vandaag weer thuis gekomen. Foto's volgen binnenkort op de site. Het is dus zeker de moeite waard om mijn site in de gaten te houden!

16 juli 2010: Dit jaar gaan we naar Noord-Limburg op vakantie. Samen met natuurlijk mijn vriendje en mijn ouders. Peter en Janet ( broertje en vriendin) gaan een week mee is de bedoeling.

12 juli 2010: Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie!

11 2010: Ik heb het eerste jaar SCW ( Sociaal-cultureel werk) succesvol afgesloten en ben over naar het tweede jaar!

10 juli 2010: Vorige week klassenuitje gehad met mijn klas o.a. gebarbecued bij een klasgenoot thuis

9 juli 2010: Vandaag zijn mijn vriendje en ik al weer 2 jaar erg gelukkig samen! Lieverd, ik hou van je op naar de volgende jaren. Mijn vriendje en ik vieren dit feestelijke feit met een etentje in Yankee Doodle samen met mijn ouders en schoonouders.

9 juli 2010: Vandaag mijn laatste stagedag gehad. Ik heb mijn stage BPV 1 bij Biblionet Drenthe en bibliotheek Meppel succesvol afgesloten.

5 mei 2010: Ongeveer een maand geleden heb ik in het kader van mijn opleiding een '" Dinnershow" mede georganiseerd. De opbrengst van deze show was voor stichting Shoma. Over de overhandiging  van deze opbrengst zijn berichten verschenen in de media met een foto waar ik ook op sta. Ik was namelijk ook aanwezig tijdens deze overhandiging. Lees hier de berichten: http://www.alfa-college.nl/Actueel/Dinnershowgoedvoorbijna2000euro/tabid/1828/Default.aspx en http://www.regiohoogeveen.nl/news/14404/Dinnershow-levert-groot-bedrag-op-voor-goed-doel-.html

4 mei 2010: Vanaf vandaag ben ik ook te volgen via Twitter. Heb jij Twitter en ken ik jou? Volg mij dan via http://twitter.com/carlo_irene  Ik ben twitter nog aan het uitesten en aan het kijken of het bevalt.

2 mei 2010: Zoals ik al gemeld had op mijn website had ik 23 april mijn eindbeoordeling-gesprek van stage bij Zorgwinkel "Handvaardig" Dit gesprek is goed verlopen en heb een goede eindbeoordeling gehad op mijn eerste stage.

23 april 2010: Vandaag eindbeoordelinggesprek op mijn pepstage plek bij Zorgwinkel Handvaardig. Hou jullie op de hoogte.

22 april 2010: Afgelopen woensdag gestart met mijn BPV stage 1. Eerste twee dagen bevielen goed vrijdag start ik bij de bibliotheek in Meppel waar ik op de vrijdagmiddag stage ga lopen.

13 april 2010: Iwan en ik zijn van plan samen te gaan wonen. Vandaag had ik een gesprek over onze aangepaste woning. We komen op een wachtlijst.

17 maart 2010: Enkele weken geleden had ik een BHV dag ( bedrijfshulpverlening)  op school.Deze dag leerde we van alles over BHV.  Dit is een onderdeel van de opleiding SCW. Aan het eind van deze dag was er een BHV examen. Vandaag heb ik de uitslag  gekregen en die is dat ik geslaagd ben voor BHV! Binnenkort volgt de uitreiking van het certificaat! Hier ben ik erg blij mee!

12 maart 2010: Ik loop momenteel stage bij Zorgwinkel "Handvaardig"  in het kader van mijn opleiding SCW. Naast de stageopdrachten vanuit school ben ik bezig met het maken van een jaarplanner voor Zorgwinkel "Handvaardig. Het is een stage voor 10 weken, waar nu al weer 6 weken van verstreken zijn. De tijd gaat snel! Stageplek bevalt goed.

22 februari 2010: Voor mijn 20ste verjaardag afgelopen december heb ik een tegoedbon gekregen voor een kast in mijn kamer. Deze heb ik vandaag gekregen en zal er al mijn schoolspullen in doen. De kast is al ingericht, nu ben ik ook druk aan het opruimen geslagen. Mijn slaapbank heb ik bijvoorbeeld weer netjes gemaakt en alle stappels papieren heb ik opgeruimd. Dit kon ook, want was bezig voor een schoolopdracht die nu klaar is. Hiervoor had ik ook de nodige informatie verzameld dat allemaal op mijn bureau lag.

20 februari 2010: Ik ben aanstaande zondag samen met mijn ouders, buurvrouw, Inge en mijn lieve vriendje Iwan te gast in het publiek van het gezellige Life4You op RTL4. Het programma van Carlo Boszhard en Irene Moors en met kok Rudolph van Veen is live te volgen om om 17:25 en duurt tot 19:30 uur op RTL4. Ik heb er ontzettend veel zin in!

1 januari 2010: Al weer 2010! Bij deze wens ik nogmaals mijn lieve mannetje, mijn vrienden, familie en andere bezoekers van mijn site alle goeds toe voor 2010! Het jaar 2009 was voor mij het jaar waarin ik o.a. mijn  diploma VMBO TL heb behaald en ben gestart met mijn nieuwe opleiding SCW, op een nieuwe school waar ik o.a. een EHBO certificaat voor de theorie al heb gehaald. Ik kijk met een goed gevoel terug op 2009 en hoop dat 2010 ook een geweldig jaar wordt. Ook in 2010 update ik deze site weer regelmatig en hoop dat jullie mijn site ook dit jaar weer regelmatig bezoeken en een berichtje achterlaten in mijn gastenboek! Graag tot ziens op mijn site in 2010!