Mijn klas
Start Omhoog

 

 

klas

Judith

 

klas:

Zoals jullie al hebben kunnen lezen zit ik in VMBO 3  ik krijg in deze klas de zelfde vakken als op een normale school. elke klas dus ook mijn klas heeft naast een eigen mentor , ook heeft de afdeling waar ik zit sinds dit schooljaar twee  klassenassistenten per dag  voor onze afdeling vanwege de bezuiniging bij ons op school.

dit betekent   dat de klassen geen eigen klassenassistente meer hebben en de twee assistenten in alle klassen helpen.

Op deze foto staat Loes een klassenassistente die ik twee jaar in de klas had.

Een klassenassistente doet van alles geeft niet echt les maar is wel voor extra hulp en ondersteuning .

bijzondere evenementen:

mijn klas gaat ook regelmatig op excursie om daar weer dingen te leren. vaak onder het vak Techniek.

* ook hebben we twee keer in het schooljaar een klassenavond. vanaf dit schooljaar 2006 -2007 'wordt n klassenavond georganiseerd door leerlingen dit kunnen leerlingen zijn uit alle VMBO klassen en n klassenavond door personeel.

Nieuws

Nieuws vanuit de VMBO 3 (en 4)

* 4 september 2006: Vandaag was mijn eerste schooldag weer en in een nieuwe klas. Ik zit nu namelijk in VMBO 3. VMBO 4 zit ook in het zelfde lokaal vandaar dat ik dat tussen haakjes heb gezet omdat we veel activiteiten enzovoort gezamenlijk doen alleen het lesrooster verschilt en VMBO 4 zit al in het examenjaar of jaren en wij nog niet.

* 4 september 2006: In deze eerste schooldagen hebben we introductiedagen. Dit is nieuw bij ons op de afdeling.  in deze dagen is het doel elkaar te leren kennen en voor de  nieuwe leerlingen kennis te maken met de school en de afdeling. deze dagen lopen tot ongeveer donderdag.

 Nieuws vanuit de bavo 3: schooljaar 2005/2006

14 juli 2006: Gisteren had ik mijn laatste schooldag met sportdag en 's avonds afscheid van de schoolverlaters en  uitslag van de examens, iedereen is geslaagd met mooie cijfers, allemaal van harte gefeliciteerd met het diploma! 

25 mei 2006: Afgelopen dinsdag was de laatste les P.S.O op het Zernikke College in Groningen. Dus ook de laatste les Techniek breed. Erg jammer! Ik heb met plezier de lessen gevolgd. Wat er volgend schooljaar gebeurd met P.S.O met mij, en mijn klas weet ik nog niet.

18 april 2006: Afgelopen dinsdag zijn we gestart met het alweer laatste onderdeel P.S.O Techniek. We zullen helaas maar vier weken dit onderdeel hebben waarvan we er nu al twee gehad hebben. waarom, we van dit onderdeel net als bij de vorige geen vijf lessen hebben weet ik niet. Aankomende keren zal het komen te vervallen. Vanwege, het schoolkamp van onze afdeling VMBO- mytyl.  De keer daarop vervalt het helaas ook door praktijkexamens van de leerlingen van het Zernikke College. daarna, is er gewoon nog twee keer P.S.O Techniek. en daarna,  zit het alweer op wat betreft P.S.O lessen op het Zernikke college voor dit schooljaar. Wat er volgend schooljaar gebeurt weet ik nog niet. 

30 maart 2006: Aankomende dinsdag hebben we de laatste les PSO Graffimedia. In de laatste les gaan we save drukken maken voor een eigen CD hoesje. Na aankomende week  een nieuw onderdeel PSO namelijk Transport & techniek. 

30 maart 2006: Afgelopen vrijdag was de laatste les 'Drama' op vrijdagmiddag. In de afgelopen weken hebben we twee toneelstukken gespeeeld En geschreven door mij en En geschreven door een klasgenoot allebei zijn de stukken opgenomen op video. Vanaf deze week zullen we het laatste onderdeel van Expressie op vrijdagmiddag en dat is jawel het onderdeel muziek. Ben erg benieuwd.  

11 maart 2006:Ook hebben we dinsdag een certificaat behaald voor de vijf lessen Handel & verkoop. Ook kregen we nog foto's van de afgelopen vijf lessen 'Handel & verkoop' Erg leuk! heel erg bedankt daarvoor! 

11 maart 2006: Afgelopen dinsdag zijn we begonnen met het nieuwe onderdeel van PSO 'Graffimedia' We zijn bezig geweest met HTMl codes. Aankomende week leren we hoe je zelf games kunt maken.

3 maart 2006: Het derde onderdeel 'Handel & verkoop van PSO is ook al weer afgelopen. Het waren hele leuke vijf weken. A.s. dinsdag beginnen we weer met een nieuw onderdeel van PSO 'Graffimedia 'ook weer vijf weken ben weer erg benieuwd!

22 januari 2006: Het onderdeel 'Horeca' Van PSO is afgesloten. Aankomde dinsdag begint het nieuwe onderdeel 'Handel & verkoop' Dit zal ook weer vijf weken lang duren en zal ook weer plaatsvinden op het Zernikke College.

13 december 2005: We zijn inmiddels begonnen met het tweede onderdeel PSO, het onderdeel Horeca voeding & toerisme. Het bavalt mij erg goed en vind het ook erg leuk om eens op een andere school te zijn.

26 november 2005: Aanstaande maandag laatste les Handel & Administratie vanaf de week daarop beginnen we met de volgende sector horeca. Dit ook allemaal weer op het Zernikke College. heb er best wel zin in! 

22 oktober 2005: Vanaf dinsdag 1 november 2005 heeft mijn klas PSO hierin maken wij kennis met de verschillende sectoren om ons alvast een idee te krijgen wat je in de toekomst zou willen doen.

5 september 2005: vandaag voor het eerst in mijn nieuwe klas Bavo 3. 

 

oud-nieuws van mijn klas van vorig schooljaar bavo 2

18 maart 2005: was er een geweldig toneelstuk de computerheks bij ons op school

* 11 maart 2005: een aantal leerlingen waaronder ik hebben het idee om voor de hele afdeling Bavo een website te maken. Zodra hier meer duidelijkheid over is zal ik dat hier onder deze rubriek vermelden. kijk voor meer informatie hierover verderop op de pagina.

klasgenoten:

Ik heb een aantal nieuwe Leerlingen bij mij in de klas en een nieuwe mentor. schooljaar 2006/2007

 

 

 

Uitjes met mijn klassen andere schooljaren

we zijn met de klas Bavo 1 naar een schoenenzaak geweest waar onze zelfgemaakte schoenen stonden in de etalage. Dit was in schooljaar 2004-2005.

 

Tips voor deze pagina of foto's?

Heb je tips voor deze pagina hoor ik het graag via:het   Gastenboek

heb je foto's? die zijn van harte welkom via de mail ( uiteraard alleen foto's die te maken hebben met de klas of met de school)

Alvast bedankt!