nieuws 2007
Start Omhoog

 

 

nieuws 2007

31 december 2007: alle bezoekers van mijn site een fijne jaarwisseling!

25 december 2007: Ik wens alle bezoekers van mijn site, fijne kerstdagen. Heb het fijn met elkaar.

23 december 2007: Gisteren was ik jarig en ben ik 18 geworden. Ik wil via mijn site iedereen nogmaals bedanken voor alle lieve kaartjes, telefoontjes, smsjes en berichtjes op hyves. Ook wil ik iedereen bedanken die geweest is. Het was een hele leuke verjaardag!  Binnenkort foto's op de site te bewonderen van deze dag.

21 december 2007: Morgen ben ik jarig en word ik 18 jaar, dus volwassen!

23 november 2007: a.s. zondag is het zover, dan woon ik samen met mijn beste vriend, een vriendin, haar moeder en mijn ouders voor de tweede keer een uitzending bij van het gezellige zondagmiddagprogramma Life & cooking. Life & cooking wordt natuurlijk  gepresenteerd door mijn idolen  Carlo Boszhard & Irene Moors met de culinaire  kunsten van Robert  Verweij. Ik heb superveel zin in a.s. zondag! Allemaal kijken, wie weet zie je mij nog in beeld, Life & cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4. Na de uitzending is er ook nog eens een internetuitzending van Life & cooking een kwartier lang. Mis het niet!
 

10 november 2007: Afgelopen vrijdagavond was er weer een klassenavond. Dit keer alleen voor de afdeling VMBO en voor schoolverlaters van het jaar daarvoor. Het thema was Hollands Glorie. Binnenkort op de site: Een verslag met ook foto's van deze Hollandse avond. Houd mijn site dus in de gaten!

30 oktober 2007: Deze dinsdagavond ben ik samen met mijn ouders en goede vriend naar Fame geweest. Een hele leuke musical en leuke avond.

27 oktober 2007: Ik heb een kast er bij gekregen op mijn kamer,  die op de bovenverdieping over was. Verder is mijn kamer iets veranderd van inrichting.

21 oktober 2007: We hebben een nieuwe auto! Echt een supermooie auto!

15 oktober 2007: Op het moment van schrijven heb ik herfstvakantie. Ik wens iedereen die dat ook heeft een fijne  vakantie en alle anderen  die gewoon moeten werken of naar school moeten, succes!

8 september 2007:  Inmiddels ben ik al weer twee weken naar school en ben ik weer druk aan de slag. 

6 september 2007: Vandaag is mijn vader jarig, ook via mijn site wil ik mijn vader van harte feliciteren.

26 augustus 2007: De zomervakantie zit er weer op voor mij, vanaf morgen begint mijn school weer. We beginnen met een aantal introductiedagen. Vanaf vrijdag beginnen de reguliere lessen weer. Ik heb een hele leuke vakantie gehad, en hoop dat iedereen die dit leest dat ook heeft gehad of nog heeft. Voor iedereen waarvan morgen ook school  weer begint, Veel succes komend schooljaar! en voor de mensen die weer moeten beginnen met werken, werkse en tot slot voor iedereen die nog vakantie heeft. Geniet ervan!

18 augustus 2007: Ik heb vandaag een nieuwe bezoekersteller toegevoegd aan de site, al een tijdje werkte de bezoekersteller niet meer. De bezoekersteller begint weer bij nul te tellen, maar natuurlijk heeft mijn site al veel meer bezoekers gehad, als we naar de statistieken kijken die door de provider wordt bijgehouden zitten we al op meer dan 50 duizend bezoekers.  Ook het gastenboek is vernieuwd van lay-out,dus wacht niet langer en schrijf een leuke reactie naar mij in het vernieuwde gastenboek! 

3 augustus 2007: Afgelopen zaterdagavond naar Shakeseare geweest, met een oom en tante van mij, was erg gezellig!

30 juli 2007: Afgelopen vrijdag ben ik weer gekomen van vakantie. Ik heb het erg leuk gehad. Binnenkort zal ik foto's van de vakantie op mijn site plaatsen. Houdt mijn site dus goed in de gaten.

9 juli 2007 samen met mijn ouders, mijn broertje en zijn vriendin naar Limburg en vanuit Limburg ook nog een weekendje disney. In deze periode zal ik mijn site ook niet updaten. Sorry voor het ongemak. Allemaal fijne weken!

6 juli 2007:  Vanaf vrijdag heb ik heerlijk zeven weken vakantie!! Ik wens al mijn bezoekers van mijn site, een hele fijne  vakantie! Geniet ervan!

8 juli 2007: Ik heb een nieuwe computer gekregen, omdat mijn andere computer niet goed meer werkte. Ik heb nu een hele nieuwe computer, en die bevalt me erg goed, Met een groot beeldscherm en de nieuwste windows. Ik zal dus vanaf nu op mijn nieuwe computer mijn sites updaten.

29 juni 2007: 7 juli heb ik een familie reünie.

27 juni 2007: Ik ga 4 augustus samen met o.a. me beste vriendje, naar de musical Tarzan! Ik heb er echt superveel zin in! Ik ga binnenkort ook nog naar de musical Fame!

16 juni 2007: Mijn Tweelingbroertje Peter is geslaagd!, voor VMBO kaderberoeps met een aantal zevens een 8 en een zes Hartstikke goed gedaan! Ook wil ik Peter via mijn site van harte feliciteren nogmaals, ook  alle andere geslaagden van harte gefeliciteerd met de behaalde diploma's en voor de mensen die nog een herexamen moeten doen, Heel veel succes! Ik wens de leerlingen die bij mij op school examen doen en nog mondeling examen moeten doen en sommige nog een vak schriftelijk,  en dus nog geen uitslag hebben ook veel succes! bij ons op school werken ze met staatsexamens dus we krijgen altijd later uitslag dan de leerlingen op het reguliere onderwijs.

29 mei 2007: Een tijdje geleden melde ik het al dat ik mij had opgegeven voor het songfestival voor mensen met een beperking.   Afgelopen zaterdag kreeg ik bericht van het songfestival. Ik kreeg te horen dat er meer dan 100 aanmeldingen waren geweest en er 45 mensen mee mogen doen aan de vooronders en ik helaas niet ben uitgekozen om mee te doen met een voorronde. Wel vonden ze mijn inzending erg goed, en lieten ze weten het een moeilijke beslissing is geweest. Natuurlijk  wens ik alle deelnemers die wel door zijn naar een voorronde, heel veel succes toe en hopelijk heb ik een andere keer weer meer geluk.

27 mei 2007: Ik heb deze week pinkstervakantie van school.

27 mei 2007:  Gisteravond ben ik samen met mijn moeder en de vriendin van mijn broertje en zussen en vriendjes daarvan en de moeder van me broertjes vriendin  en me broertje naar de Hoogeveense lente geweest. Hier traden mensen op uit hoogveen, en gebieden daarbuiten, deze lieten hun talenten zien, nou er zat wat talent tussen hoor. Petje af... Je moet het maar durven, voor zoveel mensen optreden. Geweldig gedaan! Na afloop zijn we nog even de kroeg in geweest. Een zeer gezellige avond!

18 mei 2007: Vandaag zijn mijn ouders al weer 28 jaar getrouwd. We zijn uit eten geweest met elkaar, me ouders, me broertje en zijn vriendin en ik.

12 mei 2007:  Ik heb mij opgegeven voor het songfestival voor mensen met een beperking. Zodra ik weet of ik door ben laat ik het natuurlijk weten via mijn site.

2 mei 2007:  Het is vakantie en ja hoor ik word verkouden! Gisternacht hele nacht slecht geslapen, veel moeten hoesten en daarbij ook overgeven en erg last van slijm ook. Toch gister maar even bij de huisarts langs geweest ( zien ze mij daar ook nog eens) Ik kom er echt nooit, maar ben ook nooit ziek eigenlijk.  Heb een kuurtje gekregen en heb vannacht gelukkig weer goed  geslapen en gaat al stukken beter weer. ja,ja dat moet mij nou net in de vakantie overkomen maar,ja. zijn ergere dingen hoor en gaat voor de rest goed. alleen verkouden, nou dat overleven we wel hoor.

30 april 2007: Vanaf vandaag heb ik een weekje meivakantie. Heerlijk met dit weer. Iedereen een hele fijne vakantie!

21 april 2007: Woensdag zijn ze weer bij mijn handbewogen rolstoel geweest. Mijn blad waar ik meestal aan eet kreeg ik er niet meer goed op. Dit hebben ze weer verholpen.

7 april 2007: Morgen is het eerste paasdag. Ik wil de bezoekers van mijn site fijne paasdagen wensen.   Geniet ervan!  Ik ga  tijdens de paasdagen  gourmetten en heb een paasontbijt.

6 april 2007: Gisteravond ben ik samen met mijn ouders  naar een musical geweest van het Roelof van Echten College. Deze  musical ging over  Pasen met geweldige muziek.  Deze musical werd opgevoerd door de leerlingen VMBO k en bb leerweg Techniek. Ik vond een geweldig mooie musical en erg knap gedaan door de leerlingen met een erg mooi decor  en geluid.  Allemaal voornamelijk geregeld door de leerlingen zelf.

24 maart 2007: Afgelopen donderdagavond ben ik naar de school van een vriendin en buurmeisje Inge geweest. Deze avond hielden alle leerlingen zijn of haar sectorwerkstuk presentatie. ouders en leerlingen mochten ook mee beoordelen, alleen als het natuurlijk geen vrienden of familie en e.d. waren.  Inge en haar mede klasgenoot en naamgenoot Inge hadden als onderwerp: gehandicapten in het uitgaansleven. Hieraan heb ik ook mijn medewerking verleend en ben ik zelfs geïnterviewd tijdens de presentatie, een hele eer natuurlijk! Ook heb ik presentaties gezien van andere leerlingen en vond het echt hartstikke goed gedaan met zoveel publiek iets vertellen is niet makkelijk en is toch hartstikke goed gegaan!  Knap hoor!

25 februari 2007: Ik heb een weekje Krokusvakantie!

25 februari 2007: Vrijdagavond ben ik naar de Elper-revue  geweest samen met mijn moeder en een oom en tante van mij.  De Elper-revue, dat is een toneelgroep dat optreed  met allerlei kleine kleine toneelstukjes in het Drents.  was erg gezellig!

27 januari 2007: Vandaag heb ik mijn eerste bril opgehaald. In het fotoboek staat een foto van mij. met mijn nieuwe bril. Natuurlijk mag je laten weten wat je van mijn bril vindt. Dit kun je doen door een berichtje te schrijven in mijn gastenboek.

27 januari 2007: Woensdag hebben ze mijn handbewogen rolstoel weer aangepast. De rolstoel reed namelijk erg zwaar, dus hier hebben ze wat aan gedaan. Woensdag is ook het laminaat gelegd in mijn kamer en is erg mooi geworden. 

21 januari 2007: Aanstaande woensdag zullen twee ooms van mij laminaat gaan leggen in mijn kamer dan is mijn hele kamer af.

21 januari 2007: Zoals je eerder al kon lezen op mijn site moest ik afgelopen woensdag naar de oogarts en daar kwam uit dat ik inderdaad een bril moet hebben voornamelijk bij het lezen. Heb al een leuke bril uitgezocht.

13 januari 2007: 17 januari moet ik voor een oogtest naar het ziekenhuis. Ze gaan kijken of ik misschien een bril nodig heb. Het is even afwachten. Ik hou jullie op de hoogte via mijn site.

1 januari 2007: De eerste dag van het nieuwe jaar 2007! Ik hoop dat iedereen terug kan kijken op een goed jaar. Ik wens al mijn bezoekers een goed 2007. Wees goed voor elkaar, accepteer elkaar zijn  geluk en  maak er met z'n allen een geweldig jaar van  en vergeet vooral ook dit jaar mijn site niet te bezoeken want ik zal ook dit jaar de site weer regelmatig updaten met leuke foto's, en nog veel meer leuke updates!