Borger
Start Omhoog

 

 

 

 Schoolkamp Borger schooljaar 2003-2004

Op 26 april 2004 was het zover de bavo ging op schoolkamp naar borger! We sliepen in huisjes van het hunzedal.

 

Toen iedereen was gebracht door hun ouders konden we het terrein verkennen met hockey enzo ook moesten we eerst natuurlijk onze beden op maken .

De dag dat we aankwamen hebben we overdag lekker gepraat met andere klasgenoten en anderen van school sommige deden ook hockey . maar in de avond gingen we naar de bioscoop in stadskanaal naar de film The haunted Mansion

Zo tegen half 11 ongeveer waren we weer terug bij de huisjes

In Hunzedal

Toen was het Dinsdag een lekkere warme dag veel gezwommen die dag en we zijn naar Westerbork geweest voor de melkwegroute op het eind van de melkwegroute hebben we onze lunchpakket  gegeten.

Verder hebben we die dag natuurlijk weer gezwommen hockey enzovoort

In de avond hebben we een smokelspel gedaan met bakker beertjes en bakker bas die zeg maar van elkaar koeken moesten afpakken. Ik en de rest van mijn huisje zaten eerst op een grasveld en konden er amper overheen rijden later bleek gelukkig dat de rolstoelers op het bad mochten . Als beloning kregen we een oranjekoek.

Toen was het tijd (voor een aantal) om naar bed te gaan! Iedereen in in iedergeval bij mij in het huisje was erg moe. Toen was het alweer Woensdag ! iets minder mooi weer maar je kon nog prima buiten zijn . in de ochtend waren Alex en ik om half 6 wakker!! Na het ontbijt hebben we wat buiten gezeten en zo. en hebben survival gedaan met klimmuren schieten en natuurlijk het alle leukste was in de ceep op safari over het water.. dat was echt geweldig!

 

 Toen was het zover sommige leerlingen gingen zwemmen . Ik niet ik heb gezellig met Loes & Nanda even wat gewinkeld en we hebben een heerlijke mecnum genuttigd

Toen rond een uur of 6 gingen we naar de chinees . dat was jammer voor mij want ik lust namelijk geen chinees maarja dat geeft verder niet

En toen om 9 uur was het zover  de DISCO!!!!!was echt leuk ik heb twee nummers gezongen met een microfoon van JIM EN JAMAI!

 Was echt een leuke laatste avond erg gezellig!

Ik vond het een heel leuk kamp!